Георги Тодоров: Искаме да вземем футболисти, които след време да бъдат продадени


FUTBOL-TV

Георги Тодоров: Искаме да вземем футболисти, които след време да бъдат продадени

Наставникът на Левски Георги Тодоров говори след контролата с Витоша, завършила 1:1. Той обяви, че главната цел пред клуба е да се взимат играчи, от които може да се изкарат пари след време. Освен това той изрази надежди и Радослав Цонев да бъде привлечен.

"Целта на срещата беше да видя хората, които тренират с нас и да преценим дали ще са в състояние да помогнат, да надградят отбора. В този смисъл останах доволен. В следващите дни ще разберете за кои става въпрос. Няма да коментирам от кого съм останал доволен и от кого не. Днес беше съвсем друг мач. Аз си гледах хората, които тренираха с нас и трябваше да вземем решение за тяхното бъдеще“, заяви Георги Тодоров.

"В средата на терена Боби Цонев ще помогне много. Още един човек в средата и ще изглеждаме съвсем различно. Надявам се това да е още един Цонев (визира Радослав Цонев – б.р.). При всички случаи може Насиру Мохамед да е полезен за нас. Във фаза защита има какво да се желае от него, старае се, мисля, че може поне да е конкуренция, защо и да не играе добре. Валери Божинов в четвъртък получи лека контузия, която не му даде възможност да вземе участие. Има условие от собственика да свали килограми, остава му още малко, за да го изпълни.

"Искаме да вземем футболисти, които могат в следващите години да бъдат продадени, за да може ако клубът не е добре финансово, да генерира средства. Млади играчи е най-доброто. Мен ми предлагаха един бек на 30 години, сега може да ни свърши работа, но в бъдеще…".

"Ние не бързаме да съберем футболисти и после да се чудим какво да правим. Полека-полека така е по-правилно. Преди е било много по-лесно като е имало пари. Разчитаме на хората, минали през нашата школа и в момента имат желание да помогнат. Другото трябва да са млади играчи, които в следващите години да ги продадем“, каза още старши треньорът на Левски.

  Сподели
140