Валенсия ще започне с победа в УЕФА


.

Валенсия ще започне с победа в УЕФА

Отборът на Валенсия посреща датския Копенхаген в мач от група Ж на турнира за Купата на УЕФА. За “прилепите” това е едва първа среща, тъй като те почиваха в миналия кръг. Датчаните пък играха със Сент Етиен преди 2 седмици и загубиха.

Под ръководството на Унай Емери Валенсия е съвсем нов отбор и не случайно е в челото на класирането в Примера. Испанците са един от фаворитите за УЕФА, особено като припомним, че не отдавна триумфираха в този турнир.

Все пак трябва да отбележим, че добрият старт бе помрачен от загуба в миналия кръг от състава на Расинг Сантандер с 2:4.

Копенхаген натрупа доста опит в Европа. За датчаните това е осми мач в УЕФА, защото те почнаха от първия предварителен кръг. Последователно бяха отстранени Клифтънвил и Лилестрьом, преди в редовния кръг да дойде ред на ФК Москва.

След това обаче Копенхаген бе изненадан неприятно от Сент Етиен у дома с 3:1. като цяло жребият в тази група не е тежък, но при така стеклите се обстоятелства шансовете на Копенхаген намаляват. Мачът на “Местая” би трябвало да е най-труден за тях.

Хоакин отново тренира наравно с останалите. Такова е положението и с друга звезда – Давид Силва. Той обаче няма да се появи в мача, за да не се избързва и да получи нова контузия.

Улрик Ларсен не успя да се възстанови напълно и няма да играе срещу Лос Че. Петер ларсон и Йеспер Гронкяер са с травми от доста време. Останалите футболисти на Стале Солбакен са на линия.

В турнира за Купата на УЕФА най-важно е да печелиш у дома. Копенхаген ще дойде на “Местя” да се защитава. Датчаните ги бива в тази задача, но всеки е наясно с какви колоси са се справяли испанците и в Шампионската лига. Въпросът е в кой момент ще падне първия гол.

Вероятни състави:

Валенсия: Ренан, Мигел, Морети, Албиол, Алексис, Хоакин, Албелда, Фернандес, Мата, Агуло, Вия

Копенхаген: Кристиянсен, Поспех, Антонсон, Занка, Венд, Сионко, Норегаар, Крстинсен, Хътчинсън, Нордстранд, Сантин

Последни 6 мача:

Валенсия: ЗПРППП
Копенхаген: РРЗППП
 
Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат – 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
26