Ники Михайлов: Много влияеше това напрежение в съблекалнята


FUTBOL-TV

Ники Михайлов: Много влияеше това напрежение в съблекалнята

Капитанът на Левски Николай Михайлов изрази радостта си от победата на "сините" над Монтана с 4:0. Михайлов посвети тази победа на цялото ръководство на клуба.

"Задължителен двубой за нас. Като си победил, е лесно да говориш. Времето бе топло, поздрави за Монтана за хубавия терен и съблекални. Поливаха терена, топката вървеше добре. Най-вече съм щастлив, че имаме суха мрежа и тази победа е много важна за нас, за да има спокойствие малко в Левски.

Тази победа е за щаба, за ръководството, за Георги Тодоров и за феновете. Много влияеше това напрежение в съблекалнята, много разговори имаше. Последните 2-3 дена правихме срещи и говорихме, че е задължителен мача. Бе важно за мен да вземем трите точки. Израснал съм на "Герена" и това срещу Царско село бе резил голям за мен по начина, по който играхме".

"Обясних им и ме разбраха. И този път се събрахме с играчите след мача. Не може само лошото да се казва. Ръководството работи по 3-4 нови попълнения и се надявам в следващите 10 дена да работим и да изглеждаме още по-добре. Не мога да намеря правилните думи за нашите фенове, благодаря за подкрепата. Пътят е дълъг, надявам се да побеждаваме и да се представяме добре".

  Сподели
326