Тодоров: Най-после да се усмихнем


FUTBOL-TV

Тодоров: Най-после да се усмихнем

Старши треньорът на Левски Георги Тодоров бе видимо доволен от първата победа през новия сезон за неговите възпитаници. "Сините", които днес играха с жълти екипи разгромиха с 4:0 като гост новака Монтана. Специалистът разкри, че по време на паузата за националните отбори е много вероятно отборът да се подсили с нови играчи, някои от които тренират понастоящем с първия тим.

"Момчетата се влагат много в тренировките. Не само тази седмица. Беше нужна тази победа, за да се възнагради трудът им. Надявам се самочувствието им да нарасне в следващите мачове. Дойде в точното време победата, защото сега има прекъсване, в което да се организираме чрез нови футболисти. Изключително съм доволен от представянето с изключение на първите минути. Особено през второто полувреме диктувахме нещата на терена. Тази победа е за момчетата и за моя екип, защото те помагат много в тренировките и искам да ги поздравя с победата и най-после да се усмихнем", заяви той в ефира на Диема.

Относно промените в състава по време на паузата за националните отбори:

"Напускащите бяха 15. Нядявам се да няма повече. Следващата събота ще играем една контрола. Тогава ще има яснота кой остава, но за напускащи няма да има", допълни още наставникът.

  Сподели
100