Левски с първа победа в шампионата (видео)


FUTBOL-TV

Левски с първа победа в шампионата (видео)

Левски постигна успех с 4:0 при визитата си на Монтана в мач от 4-ия кръг на шампионата. За "сините“ се разписаха Спиерингс в 28-ата и 46-ата, Паулиньо в 41-ата и Найденов в 67-ата минута. Това бе първи успех за тима през новия шампионат.

Още в началото Левски имаше идеална възможност да поведе, след като Паулиньо се измъкна от двама играчи и подаде към Станислав Иванов, който не успя да прехвърли Орлинов. В 28-ата минута Орлин Старокин намери с диагонален пас Станислав Иванов, който веднага подаде на Стайн Спиерингс и холандецът с прецизен удар вкара топката в мрежата на Орлинов.

В 32-ата минута Николай Цветков опита изстрел от дистанция, но стреля доста неточно и не създаде опасност за Николай Михайлов.  В 41-вата минута Паулиньо удвои преднината на Левски с удар по земя от границата на наказателното поле.  

Малко след подновяването на играта Стайн Спиерингс се разписа за втори път в мача. Играчите на "Монтана“ сбъркаха в центъра. Спиерингс напредна с топката, минавайки сам около 40 метра и с удар от далечна дистанция направи резултата 0:3.

В 54-ата минута Борислав Балджийски стреля над вратата, пазена от Николай Михайлов. В 67-ата минута центриране от корнер бе изчистено от Йорданов, но топката попадна в Ивайло Найденов, Тони Тасев не успя да се справи и младокът я прати във вратата на Орлинов.

Две минути по-късно Здравко Димитров стреля силно към вратата на Монтана, но стражът на домакините изби. До края на мача темпото намаля и до нови попадения не се стигна.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
131