Треньорът на Славия решава бъдещето си след мача с ЦСКА


FUTBOL-TV

Треньорът на Славия решава бъдещето си след мача с ЦСКА

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич обмисля раздяла с клуба, твърди "Тема Спорт". Почти сигурно сръбският специалист ще реши бъдещето си начело на "белите" след мача с ЦСКА. Двубоят е в неделя от 21:00 часа. След него предстои двуседмична пауза заради националните отбори. Заги иска да разговаря с президента на столичани Венцеслав Стефанов и двамата да обсъдят ситуацията в клуба. Членът на Изпълкома от доста време е на почивка в Гърция. Играта на тима обаче не върви и след брозовите медали от миналия сезон и ремито с Черно море на старта на новата кампания последваха загуби от Лудогорец и Локомотив Пловдив и сега отпадане от Кукеси в първия квалификационен кръг на Лига Европа.

Треньорът е недоволен от селекционната политика на клуба - продажбата на доста футболисти, без да бъдат привличани актернативи на тяхно място. След поражението от Локо Пловдив Загорчич даде гласност на това: "Имаме големи липси на футболисти. За мен е много трудно това, което се случва. Вижда се, че липсва нещо. Знае се кой е виновен, кой тренира тези момчета. За мен лично в Славия сега е нужно да се направи една голяма промяна. Трябва да говорим с ръководството, за да видим кое ще е най-доброто решение за клуба. Трябва да помислим какво да правим", каза сърбинът, с което намекна за напускане.

Златомир Загорчич дойде на "Овча купел" през май 2017 година с една основна задача - да спаси тима от изпадане. Направи го и година по-късно спечели Купата на България. През тази пролет пък класира "белите" за Лига Европа и грабна бронзовите медали за първи път от 23 години.

  Сподели
142