ЦСКА ще се справи със Славия


FUTBOL-TV

ЦСКА ще се справи със Славия

ЦСКА - Славия
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 30.08.2020 г.
Час: 21:00 ч.
Съдия: Петър Костадинов


ЦСКА приема Славия на своя стадион в столично дерби, което е от програмата на 4-ия кръг в родния шампионат. И двата отбора са изморени, тъй като през седмицата имаха мачове от турнира Лига Европа. "Армейците" се поизмъчиха, но стигнаха до труден успех с 2:1 над малтийския Сиренс и продължават напред. "Белите" обаче станаха първият роден тим, който отпадна от надпреварата след поражението им с 1:2 от албанския Кукеси. Сега прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 1.

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев със сигурност ще направи промени в ставнение със състава, който започна срещу малтийците. Треньорът обаче е доволен от резервите, които се включиха отлично в мача и обърнаха резултата. Със сигурност на пейката ще остане Пламен Гълъбов, а в игра се завръща Иван Турицов. Последният бе наказан за мача от Лига Европа, но е на линия за двубоя срещу "белите".

Любопитно е какво се случва с доскорошният капитан на тима Петър Занев. Последният все по-рядко попада в състава, а понякога дори не е в групата за даден мач. Почти сигурно той пропуска двубоя със Славия, като това важи и за друг роден защитник - Божидар Чорбаджийски, на когото се търси отбор.

В лагера на Славия настроението не е особено приятно. В отбора са разочаровани от ранното отпадане от Лига Европа. Самият треньор Златомир Загорчич загатна на няколко пъти, че няма достатъчно футболисти. Босът на тима Венци Стефанов пък започна да търси нови играчи и вече се говори за евентуален трансфер на Сашо Тонев, който преди дни бе освободен от Ботев Пловдив. Стефанов удари на камък с Ивайло Чочев, който предпочете новакa в елита ЦСКА 1948.

Крилото на Славия Емил Стоев може да пропусне мача. Той бе под въпрос за мача с албанския Кукeси, но в крайна сметка стартира като титуляр. Сега обаче може да получи почивка. Със сигурност аут за мача на "Армията" е Радослав Кирилов, който е с контузия.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - СЛАВИЯ 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
261