Тити Папазов: Моята фирма даде заем на Левски! Лихвата бе минимална


FUTBOL-TV

Тити Папазов: Моята фирма даде заем на Левски! Лихвата бе минимална

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков, Константин Папазов и изпълнителният директор Павел Колев дадоха пресконференция за случващото се в клуба, като отговориха на редица въпроси.

"На 3 август тази години лично от моята фирма дадох заем. Така бе редно. Момчетата бяха получили за последно своите възнаграждения февруари месец. Само в последните 3 години съм дал 440 хиляди лева за баскетбол. За да бъде доволен Степан Хиндлиян трябваше да обясним на цяла България откъде са парите. Когато искаш да помагаш го правиш без да се хвалиш. Относно лихвата - тя е минимална. Няма как да се даде заем без да има лихва. Сумата от 333 лева генерирана за тези 10 дни е върната с акт за дарение. Те се опитват да ме изкарат лихвар. Трябваше да бъда прозрачен и това ми доведе проблеми в семейството и ме скара с добър мой приятел. Той ми даде сумата месец преди това по друг повод - купуване на имот. Глобата от 5 хиляди лева в КАТ се плаща накуп, а след това се удържа от шофьора на съответната кола. Тези неща ронят имиджа на всички, които работят в Левски. Имам бизнес отношения с господим Манолов от 4-5 години. Аз исках заем и той е от преди 45 дни. Исках заема, който дадох да бъде запазен в тайна в рамките на 10 дни, за да не се стига до напрежение, но сега бяхме изкарани лъжци и какви ли не.", разкри Папазов.

"Диспутът за екипировката беше голяма грешка от моя страна. Ние нямаме право да бъдем един срещу друг заради личните интереси на някои хора. Не е нормално левскари да застават срещу левскари. Който е добронамерен, има идеи как клуба да генерира приходи е добре дошъл. Винаги е по-добре разходите, които правиш да бъдат с левскари. Затова и се отказахме от една от най-добрите охранителни фирми. Защото излязоха снимки, че повечето им охранители са фенове на ЦСКА. Противоборството сред левскарите трябва да изчезне. Аз смятах, че е възможно. Към 26 август обаче явно е невъзможно. Дори и един човек да е разколебан заради противоборството на фракциите е загуба за Левски, двама - още по-голяма загуба", допълни Папазов.

  Сподели
110