Живко Атанасов: Не ни достигна късмет


FUTBOL-TV

Живко Атанасов: Не ни достигна късмет

Централният бранител на Левски Живко Атанасов смята, че "сините“ са играли по-добре в сравнение с първите два мача на тима в шампионата. Левски загуби с 0:1 от Царско село на "Герена“.

Атанасов заяви, че футболистите постепенно се стиковат един с друг. Той също така усеща зад гърба си подкрепата на феновете, треньорския щаб и ръководството.

"Благодаря за подкрепата на фенове, усещам, когато ни окуражават и подкрепят, но за съжаление не успяхме да победим“, започна той.

"Доста брак в играта, но според мен се представихме по-добре в сравнение с първите два мача. Започваме да се стиковаме. Разочаровам  съм, имаше един удар към нашата врата, получихме гол. Опитахме се да изравним, но не си вкарахме положенията“, коментира Атанасов.

"Според мен не ни достигна и до голяма степен късмет, в края ударихме две греди, качество до някаква степен също, защото имаше много брак в играта ни. Не дадохме максимума от възможностите си“.

"Очаквах ще е много трудно в Левски, но такава е ситуацията. Трябва да работим повече и да се представяме по-добре. Разбира се, има напрежение в отбора, но всички са зад нас – фенове, треньорски щаб, ръководство. На тренировките има настроение, но на мач не ни се получават нещата както искаме“, допълни той.

  Сподели
107