Кризата в Левски става все по-сериозна! Царско село си тръгна с 3 точки от Герена (видео)


FUTBOL-TV

Кризата в Левски става все по-сериозна! Царско село си тръгна с 3 точки от Герена (видео)

Левски допусна поражение с 0:1 срещу гостуващия Царско село. Хората на Любо Пенев изиграха добър мач на "Герена" и си тръгнаха с 3-те точки. Единственото попадение, което донесе историческата победа на гостите, бе дело на Божидар Васев в 45-ата минута. Ивайло Марков центрира отляво, а Божидар Васев засече с глава и прати топката в мрежата на Николай Михайлов за 1:0.  

Левски започна по-активно втората част в търсене на попадение. В 52-вата минута пред "сините“ се откри чудесна възможност да контраатакуват. Мартин Петков бе изведен в предни позиции и се опита да комбинира с Паулиньо, който спринтираше към наказателното поле, но подаването бе неточно.  

Действията изцяло се развиваха в половината на Царско село в следващите минути, но "сините“ не успяваха да създадат чисто голово положение и така и не стигнаха до попадение. 

Другата лоша новина за Левски е, че голмайсторът на тима Найджъл Робърта напусна принудително в края на първата част и бе заменен от Мартин Петков. Робърта получаваше няколко минути лекарска помощ на терена, но в крайна сметка не успя да продължи двубоя. От телевизионните кадри не стана ясно каква точно е травмата на футболиста.

"Сините" дори се свлякоха в зоната на изпадащите. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
186