Левски ще направи още един равен мач


FUTBOL-TV

Левски ще направи още един равен мач

Левски - Царско село
Стадион: "Виваком арена - Георги Аспарухов", София
Дата: 23.08.2020 г.
Час: 17:45 ч.
Съдия: Георги Давидов


Левски приема Царско село на своя стадион в среща от 3-ия кръг от родния шампионат. "Сините" са в търсене на първа победа за сезона и не е изключено да я постигнат точно този път. "Царете" обаче не са за подценяване. Любослав Пенев има голямото желание този път отборът да е в първата шестица. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

През седмицата Левски се раздели с поредния си футболист. Този път става дума за Йоанис Каргас. Договорът между двете страни бе прекратен по взаимно съгласие. Защитникът се присъедини към Левски през юни 2019 година. Със синята фланелка изигра 29 мача във всички турнири. Така той повече няма да е на разположение на треньорския щаб.

В последно време в клуба се говори за всичко друго, но не и за футбол. През последните дни се носят слухове, че и Павел Колев ще напусне отбора. Колев може да подаде оставка и да си тръгне от клуба още другата седмица. Той обмисля да напусне и да го обяви на пресконференция, след като отговори на въпросите, които му зададе фенът на Левски - Любомир Костадинов. Последният отправи такива и към Тити Папазов.

Бившият треньор на клуба Петър Хубчев пък съди отбора, докато играчите на тима рядко получават заплати. Като цяло доста малко хора на "Герена" мислят за мача с Царско село. Една от малкото добри новини е, че защитникът Деян Иванов продължи договора си с Левски с още една година. Новият контракт на юношата на клуба, който в момента е на 24 годиин, е до лятото на 2021 година.

Въпреки финансовите проблеми, от Левски правят всичко възможно да осъществят един трансфер, при това от тима на Царско село. Уесли Ната е желан от "сините" и не е изключено да се стигне до договор. Собственикът на "царете" Стойне Манолов ще опита да го продаде в чужбина, но ако това не стане, то Ната ще подсили Левски. В утрешния мач обаче играчът ще бъде титуляр и ще притеснява отбраната на "сините".

 

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЦАРСКО СЕЛО 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
487