Тарторът на Сектор Б се нахвърли и на Тити Папазов


FUTBOL-TV

Тарторът на Сектор Б се нахвърли и на Тити Папазов

Един от популярните фенове на Левски Любомир Костадинов - Младежа “захапа" и Тити Папазов. Броени дни след словесните си атаки към изпълнителния директор на “сините" Павел Колев, Костадинов излезе с нова публикация във Facebook, този път по адрес на баскетболния специалист.

Ето публикацията на Младежа в пълния й вид:

"Събеседник по желание“ продължава с въпроси към г-н "Малка фирма, минимална лихва“ Тити Папазов, акционерът, който накара левскарите да се "гордеят“ с него в неравна битка за историята срещу човека на Макрон по телевизията.

Г-н "Малка фирма, минимална лихва“, вие казвате, че българите трябва да благодарим и че не го правим често. Питам ви, следва ли да благодарим на г-н Манолов в навечерието на мача срещу Царско село за платените заплати на футболистите на Левски? Вие благодарихте ли вече? Ще благодарим ли в неделя?

Г-н "Малка фирма, минимална лихва“, ще потвърдите ли, че вие като съсобственик на Левски продължихте "традицията“ собствениците да дават пари в клуба под формата на заеми?

Г-н "Малка фирма, минимална лихва“, по какъв начин преценихте, че е редно клубът да върне първо заема към вашата фирма, вместо към някой от бившите собственици или да направи плащане, от което зависи лицензът му за следващия сезон?

Г-н "Малка фирма, минимална лихва“, докога Левски ще се финансира с подобни заеми, вместо да започне сам да печели парите си?

Разчитам, че поне вие нямате причина да чакате с отговорите си на тези лесни въпроси и това да се случи преди ключовия мач с Царско село, защото иначе "миш машът“ ще е пълен".

  Сподели
96