Изгонен от феновете утвърден за шеф в Ботев Пловдив


FUTBOL-TV

Изгонен от феновете утвърден за шеф в Ботев Пловдив

Новият Съвет на директорите на Ботев Пловдив е в състав Радослав Кошински, Борис Гиздаков и Тервел Златев. Това обявиха от клуба на официалния си сайт след проведеното Общо събрание на акционерите. 

Кошински ще бъде председател на Борда. Тервел Златев и Гиздаков ще са членове. Първият е недолюбван от част от феновете на Ботев и не е ясно как те ще реагират след тази новина. Припомняме, че преди дни избухна голям скандал на официалната пресконференция на Сдружение "Ботев Пловдив", на която Златев трябваше да бъде представен за нов изпълнителен директор на "жълто-черните". Феновете го прогониха от базата в Коматево, но въпреки това сега той е официално утвърден за директор в Ботев. 

Цялото изявление на ръководството на Ботев: 

Днес, 21.08.2020 год., се проведе Общо събрание на акционерите на ПФК Ботев АД. На събранието бяха взети следните решения:

1. Освобождава членовете на Съвета на директорите на основание подадени заявления за оставка.

2. Избира Съвет на директорите на ПФК Ботев АД в състав:

Радослав Кошински - Председател;
Тервел Златев - Изпълнителен директор;
Борис Гиздаков - член.

3. Приема ГФО за 2019 год.

4. Избира одитор за 2020 год.

Новият Съвет на директорите ще се разширява и оптимизира с представители на бизнеса, който инвестира в клуба.

След обстойно запознаване с актуалното състояние на клуба и планиране на дейността си, новият Съвет на директорите ще даде пресконференция на 07.09.2020 год. Допълнителна информация относно пресконференцията ще бъде съобщена на представителите на медиите преди самата пресконференция.

ПФК Ботев АД

  Сподели
188