Вальо Антов: Чест е да съм капитан на ЦСКА


FUTBOL-TV

Вальо Антов: Чест е да съм капитан на ЦСКА

Защитникът на ЦСКА Валентин Антов бе изключително щастлив след победата с 2:1 над Ботев. Той благодари на ръковдството за гласуваното доверие км него, а също така коментира и слуховете за негов трансфер в чужбина. Защитникът също така бе избран и за Играч на мача срещу "канарчетата".

"Започнахме добре мача. Взехме си поука от миналата среща. Радвам се много, че направихме първата си победа и се надявам да продължаваме по този път". 

"Важното е, че упяхме да отбележим. Броя го за асистенция. Радвам се, че получавам шансове пред съперниковата вратна, но трябва да си върша задачите в защита". 

"Винаги се готвим за всички части на играта. Както отбелязахме, така и допуснахме попадение от статично положение. Определено беше важно да вземем тази мач, беше трудно". 

"Мисля, че доста полезно за мен, имам амбици, искам да помогна с кавото мога на отбора. Благодяря на треньорското ръководство, че са ми дали тази възможнаст. Определно е сбъдната мечта. Да играя и да съм капитан на този клуб е чест. Искам да помагам на отбора, за да се развива и да печели трофеи". 

"Не знам лично за такива оферти, някой ден може би. Сега съм фокусиран върху ЦСКА да печелим титли и трофеи", заяви Антов. 

  Сподели
98