Ферарио Спасов: Не е приятно да загубиш в последната минута


FUTBOL-TV

Ферарио Спасов: Не е приятно да загубиш в последната минута

Треньорът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов сподели мнението си след драматичната загуба в края на двубоя срещу ЦСКА.

"Не е приятно, че загубихме в последната минута на мача. Поведението ни през второто полувреме беше много добро. През първото имаше притеснение. Не дадохме шанс на ЦСКА да стига до положения. Имахме повече аргументи в нападение и бяхме по-агресивни. Търсехме победата до последната минута. Допуснахме да ни направят контраатака. Ние сме отбор в процес на изграждане. Харесват ми играчите. Трябва ни време. Мисля, че изводите ще си ги направим и в никакъв случай не трябва да навеждаме глави. Това е втория кръг и тимът трябва да се развива“, каза Спасов в ефира на Диема.

"Когато загубиш в последната минута започват да се търсят причини. Янко извади много положения преди това. Явно така е писано и ЦСКА се възползва от шанса си. Не искам да хвърлям вина върху футболистите, защото те са много добри. Вратарските грешки най-много се виждат, но преди това, за да се стигне до положението може да има и друга вина. Отборът ни се развива и това ще проличи след известно време“, добави още той.

"Никога няма да кажа, че играем за нещо, което няма смисъл. Далчено е кой ще се класира в шестицата. Търсим си игровата форма и физиономията. Отборите, които направиха по-голяма селекция изпитват затруднения в началото. Традициите ни задължават да търсим по-високо класиране през този сезон. Привлякохме бразилски нападател, който е класа, но трябва време, за да му се оправят документите. Има оферта за Вутов и не знам дали ще я приеме. През септември може да има раздвижвания и в двете посоки“, заяви Спасов.

  Сподели
196