Венци Стефанов разкри фантастичната заплата, която ще взима Чочев в ЦСКА 1948


FUTBOL-TV

Венци Стефанов разкри фантастичната заплата, която ще взима Чочев в ЦСКА 1948

Бившият национал Ивайло Чочев подсили новака в елита ЦСКА 1948, въпреки че интерес към него имаше от страна и на Славия. Президентът на "белите" Венцеслав Стeфанов беше сигурен, че Чочев ще подпише с "белите", но това не се случи.

"Ние не можем да предложим на Чочев тези финансови условия, които му дават те. 20-30 хиляди лева заплата... Това са много пари. Фантастични цифри. При нас няма шанс играч да получава такива пари. Имахме принципна договорка с него, защото той знае, че когато се възстанови и поиска да излезе пак навън, няма да го спра. Докато там, като е подписал 2-3-годишен договор, ще се съобразява с техните изисквания. Всеки си прави сметката, той си знае защо избра тях", каза Стефанов пред "Тема Спорт".

Босът на Славия коментира и загубата с 0:3 от Лудогорец в петък вечер.

"Крив мач. Първият им гол падна в лош момент, в края на полувремето. Рано ни се контузи основен играч - Ради Кирилов, който често решава мачовете ни. Просто не ни тръгна играта. Има и такива двубои. Забравяме ги и гледаме напред. Няма лесни мачове. Който мисли, че има такива - жестоко се лъже. Янис Карабельов не беше в групата заради очаквания трансфер в чужбина. Ще видим кой ще е отборът. Предполагам, че ще допълним групата с някой нов играч. Ще извадим и момчета от школата", сподели още Стефанов.

  Сподели
333