ЦСКА и Ботев Пловдив няма да излъчат победител


FUTBOL-TV

ЦСКА и Ботев Пловдив няма да излъчат победител

ЦСКА - Ботев Пловдив
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 16.08.2020 г.
Час: 20:00 ч.
Съдия: Георги Димитров


ЦСКА приема Ботев Пловдив на своя стадион в Борисовата градина в среща от 2-ия кръг на родния шампионат. "Армейците" не стартираха по така желания начин, като завършиха наравно в първия си мач срещу новакът ЦСКА 1948. Ботев от своя страна донесе много радост на феновете си, побеждавайки градския съперник - Локо. Сега прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

Крилото на ЦСКА Греъм Кери е с контузия в коляното и е под сериозен въпрос за следващата среща на "червените" срещу Ботев. Това е причината и за отсъствието на офанзивния играч в мача с ЦСКА 1948.

Кери е получил травмата на последната тренировка преди първия мач от сезона. 31-годишният ирландец бе гласен за титуляр от Стамен Белчев, но плановете на треньора са били внезапно променени. Вместо Кери като флангови нападател срещу новака в елита бе използван левият бек Брадли Мазику. Лошата новина за щаба е, че Кери виси и за сблъсъка с Ботев Пловдив.

Срещу ЦСКА 1948 в групата не бе и едно от новите попълнения - Жул Кейта. Дебют пък направиха централният защитник Юрген Матей и халфовете Санкаре и Юга. И тримата обаче не довършиха мача. Матей напусна с разбита глава в края на първата част и също виси за двубоя с Ботев. Белчев не може да разчита още на контузения Митко Митков, който претърпя операция, както и на Ангел Лясков, който бе продаден на Олимпия Любляна.

Голямата новина от лагера на Ботев преди мача с ЦСКА е, че "канарчетата" осъществиха седмия си летен трансфер. Те подсилиха нападението си с бразилския футболист Диего Кардосо, който има мачове и за мъжкия отбор на Сантос, като е играл още за отборите на Брагантино, Вила Нова и Гуарани, а за последно бе част от Ботафого. Почти сигурно той ще е в групата за мача с "армейците", но е по-вероятно да остане на пейката, но може и да се появи в игра след почивката.

Като цяло Ферарио Спасов е много доволен от всички играчи и не е изключено да не прави промени от стартовия състав, който започна срещу Локо.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - БОТЕВ ПЛОВДИВ 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
363