Царско село с класика срещу Етър


FUTBOL-TV

Царско село с класика срещу Етър

Царско село постигна лесен успех с 3:0 над Етър в сблъсък от първия кръг наefbet Лига. Головете за "царете" бяха дело на Андерсон Кордейро (20), Антонио Георгиев (47) и автогол на Иван Скерлев в 67-ата минута.

В 14-ата минута след центриране на Боби Галчев от пряк свободен удар - Марков прати топката в мрежата, но попадението правилно бе отменено поради засада. В 20-ата минута центриране отляво не бе изчистено добре и топката попадна у непокрития Кордейро, който я прати в мрежата – 1:0.

Етърци имаха първа възможност в 35-ата минута, когато Никола Колев изведе фронтално Милчо Ангелов, той потърси надясно Кольо Станев, но ударът на юношата излезе в аут.

В 47-ата минута след поредното центриране от фаул Антонио Георгиев отблизо се разписа за 2:0. В 53-а минута Пламен Крачунов загуби топката и спря Сисе с фаул, който му донесе втори жълт и червен картон.

Останали в намален състав и с два гола пасив, етърци се разиграха и отправиха три поредни точни удара. Първо Антон Огнянов стреля от фаул, но вратарят, макар и трудно, парира. В 63-ата минута пък "болярите" заформиха голямо меле пред вратата на домакините, в което Милчо Ангелов отправи два последователни удара от упор, но отразени от вратаря.

Етър обаче получи трето попадение – автогол на Скерлев след удар с глава на Стефан Христов, при който топката се отклони от гърба на бранителя. Надежда за почетен гол имаше и в 77-ата минута, когато след бърза атака отдясно на Иван Михайлов Мариян Иванов стреля, но след рикошет топката излезе в корнер. В самия край Царско село можеше да постигне и четвърто попадение, но силният далечен удар на Антонио Георгиев бе уловен от Христо Иванов.

  Сподели
83