Георги Тодоров: В Левски има промяна в положителен план


FUTBOL-TV

Георги Тодоров: В Левски има промяна в положителен план

Треньорът на Левски Георги Тодоров говори пред медиите преди старта на сезон 2020/21 и домакинския мач с Берое утре от 20.00 ч.

"Имаме точно 18 човека. Ще бъде дълъг сезон. Доста хора си заминаха. Надявам се отборът да е боеспособен. Да, Живко Миланов влиза в щаба. Сега няма да бъде на пейката. Нямахме време да оправим нещата документално. От втория двубой той ще бъде на пейката. Неговото идване е плюс за отбора. Боби Цонев трябва да разреши проблемите си със стария клуб. Надявам се да е част от отбора. Матео Стаматов тренира с нас, оставя добри впечатления. Може би ще остане. Божинов си е Божинов, няма какво да го коментираме. Да, той няма да може да играе 90 минути, но в двоите, в които ще играе ще е полезен. Аз искам да видя "Левски" на първо място. Това е нормално. Трябва търпение, докато не изградим цял отбор. Тимът ни ще изглежда много по-добро, отколкото беше със скъпи чужденци. Ако вземем хората, които сме набелязали, ще бъде добре", заяви Тодоров.

"Всичко, което е до момента годно ще играе срещу Берое. Няма да пазим никого", добави Тодоров. Аз не играя тото. Не съм наясно с букмейкърите. Не знам дали сме фаворит. Искам да изиграем един добър мач. Видях промяна в положителен план. Дано утре това да се пренесе на мача. Дано ние да се оправим и всичко да е нормално в клуба. Настроението в тима е по-добре от в края на първенството. В понеделник, играчите получиха част от заплатите си - и това е от значение. Който остане в отбора, трябва да се бори в името на Левски и да помогне за изграждането на един боеспособен отбор. Трябва да компенсираме с много движение, с много тичане. Тази година бе много особена - с прекъсванията, объркаха се много нещата", добави Тодоров.

105