ЦСКА откри сезона с равенство (видео)


FUTBOL-TV

ЦСКА откри сезона с равенство (видео)

ЦСКА стартира новото футболно първенство с равенство, след като завърши 2:2 като гост на новака в лигата ЦСКА 1948.

През първата част символичните домакини успяха да поведат с 2:0 до 33-ата минута, с единствените си точни удари във вратата. Мартин Камбуров засече с шпагат центриране на Шопов и откри резултата. Вторият гол бе дело на Дани Младенов, който наказа грешка на Турицов.

Малко след това Стамен Белчев извърши принудителна смяна, като извади контузения защитник Юрген Матей и пусна на негово място нападателя Ахмед Ахмедов. По този начин ЦСКА заигра с двама централни нападатели и оказа тотален натиск на своя съперник до края на срещата. В самия край на първата част Ахмедов се възползва отлично от центриране на Тиаго и насочи топката с глава към Валентин Антов, който хладнокръвно се разписа също с глава и намали изоставането ни до 2:1.

Второто полувреме започна вихрено за гостите и още в 52-ата минута Али Соу изравни резултата, след като се възползва от подаване на Ахмед Ахмедов, който макар и паднал на земята успя да пусне топката към гамбийския голмайстор и той не сбърка. 

ЦСКА можеше да стигне до пълен обрат, след като в 72-ата минута Мазику изведе Соу сам срещу вратаря, но таранът шутира в аут от отлична позиция. Така този първи мач в историята между тези два отбора, носещи името ЦСКА завърши без победител.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
198