Скъпи билети за историческия първи мач между двете ЦСКА


FUTBOL-TV

Скъпи билети за историческия първи мач между двете ЦСКА

Доста скъпи билети са пуснали от новака в родния шампионат - ЦСКА 1948. Дебютантите в Първа лига посрещат ЦСКА на националния стадион в историческия първи мач между два отбора, които носят това име. Очаквано новината не се прие добре от "червените" от "Армията", които са доста ядосани от скъпите билети. Ето какво обявиха те на своя сайт, без редакторска намеса:

Информираме Ви, че билетите за мача, с който ще се открие новото футболно първенство между отборите на ЦСКА и футболен клуб Централен спортен клуб на армията 1948 ще бъдат пуснати в продажба тази вечер след 19:00 часа в мрежата на  Eventim, а утре след 10:30 часа и във фен магазина на стадион "Българска армия". 

Цените на билетите са както следва:

Сектор "В" - 40 лева.

Сектор "Г" - 30 лева.

Червените фенове ще бъдат настанени в секторите "В" и "Г", а тези на домакините (доколкото ги има) - в сектор "А". 

Ръководството на абсолютния дебютант в елита реши умишлено да постави нереално високи цени на билетите за дебютния си двубой в Първа лига.

Интересно е дали и за следващите мачове на наскоро създадения отбор ценните хартийки за домакинските им срещи ще са чак толкова ценни или "многобройните" им привърженици ще могат да се насладят техните изяви на значително по-нормални цени от сегашните?!?

В петък (7 август) точно  в 19:00 часа в сектор "Г" ще бъдат отворени входове 19 и 20, а в сектор "В" - 13 и 14.

ВАЖНО: Поради извънредната епидемична обстановка в страната на стадиона ще бъдат допуснати само по 1000  привърженици в сектор.

138