Виртуални билети пуснаха част от отборите за старта на шампионата


FUTBOL-TV

Виртуални билети пуснаха част от отборите за старта на шампионата

Част от отборите у нас пуснаха в продажба билети за мачовете си, при старта на родния шампионат. Както е известно на мачовете у нас към този момент има забрана феновете да присъстават на стадионите. Въпреки това отборите като Левски и Ботев Пловдив пуснаха виртуални билети, чиято цел е единствено привържениците им да ги подкрепят финансово.

Ето какво написаха от Левски:

"Уведомяваме Ви, че до този момент са продадени 1676 абонаментни карти за сезон 2020/2021 г. До края на месец август обаче, мачовете в България ще се провеждат без публика.

Това няма да ни даде възможност да подкрепим любимия отбор на старта на новото първенство заедно, но за пореден път публиката на "Левски“ ще има възможността да демонстрира, че за нея няма граници и ще покаже как се обича един отбор винаги и навсякъде! Дори, когато не е на стадиона!

От днес всеки привърженик ще има възможност да подкрепи клуба, закупувайки си специален колекционерски билет.

Цената на талона за всички сектори е 10 лв., а "ПФК Левски“ пуска в свободна продажба целия капацитет на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов“ за мача с "Берое“ от 1-ия кръг на новия сезон в Първа лига. Срещата ще се играе на закрити врата, като нито един привърженик няма да бъде допуснат на трибуните във връзка с мерките против разпространението на COVID-19. Закупуването на билет за събитието обаче гарантира както морална, така и финансова подкрепа към любимия отбор.

Талони се продават в официалния магазин на "ПФК Левски“ в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа всеки ден. Желаещите ще могат да си закупят пропуск също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, "На тъмно“ , билетен център НДК".

Ето съобщението и на Ботев Пловдив:

Както всички знаем, стартът на новия футболен сезон ще бъде без присъствието на фенове по футболните стадиони в България. Трудна мисия за всеки един от нас, която ние всички трябва да приемем, но и в същото време да бъдем заедно, там където ни е мястото. Доказвайки многократно, че привържениците на Ботев Пловдив винаги са били редом до жълто-черния отбор Сдружение ПФК Ботев, подемаме поредната инициатива, с която да покажем съпричастност и да отдадем своята подкепа към вековния ни клуб, изкупувайки седящите места на клубната база.

За първия кръг от първенството в битката с Локомотив Пловдив ще бъдат пуснати виртуални билети, а всички приходи ще отидат в касата на ПФК Ботев Пловдив. Кампанията ни не е дарителска, нито благотворителна. Напротив! За всеки един от нас е привилегия да бъде редом с отбора си, даже и във времена на забрани. Вземете своя пропуск за дербито от центровете на EVENTIM и нека отново се гордеем с безусловната си подкрепа към любимия ни отбор.

Надяваме се съвсем скоро забраните да паднат и да се върнем там, където ни е мястото – на стадиона! Билети може да закупите от магазина на клубната база в квартал Коматево, магазинът на ул. Нестор Иванов и от всички места за продажба на EVENTIM

С Уважение,
Сдружение "Ботев Пловдив"
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив
Обединени фракции Бултрас", написаха "жълто-черните".

Дарителски билети пуснаха още новаците от ЦСКА 1948 за двубоя от първенство срещу ЦСКА.

  Сподели
274