Божинов: На този етап няма новина! На Герена съм, защото загубих бас


FUTBOL-TV

Божинов: На този етап няма новина! На Герена съм, защото загубих бас

Нападателят Валери Божинов говори пред медиите пред стадион "Виваком арена - Георги Аспарухов". Българският стрелец призна, че е готов да се върне в Левски, но не това е била причината за визитата му на "Герена". Той не е разговарял с никого на тази тема.

"Няма новина от мен. Това, че съм тук, то за мен е чест да бъда на този стадион. Дойдох да видя моя приятел – Живко Миланов. Доколкото знам, синът му тренира тук. Поздравих Георги Тодоров, но аз уважавам тези хора и ги ценя. С Жиката се видяхме да се разберем тази вечер за вечеря, тъй като имахме бас кой да почерпи. За мен няма новина, но аз "Герена" го чувствам като мой дом. Играл съм в много клубове, но този отбор ми е останал най-много в сърцето. Пожелавам от все сърце Левски да се върне там, където му е мястото. За да стане това, трябва да сме обединени. Тодоров ме пита какво ще хапнем с Миланов тази вечер, каква ще бъде вечерята. Аз загубих и трябва да черпя. Така се показва уважение. Много неща си говорихме около клуба. Всички я знаем и какво е положението на Левски. Сега е моментът всеки един, който може и е левскар, да покаже, че е до клуба си. Сега е мигът, в който може да се помогне. Когато Левски е бил стабилен финансово, всички са искали да бъдат тук, но сега трябва да се покаже мъжество. Аз не съм тук да говоря за връщането ми. Дойдох да уважа господин Тодоров, Живко, пресаташето на Левски", спомена Божинов.

"Не съм част от клуба, но не мога да издам какво се говори в отбора вътре. Не е коректно като човек, който сега е фен, който обича, за да предава неща, които трябва да се слушат. Това са неща от кухнята и трябва да останат там. Нещата, които сме си говорили, трябва да останат между нас. Направи ми впечатление ремонтът, който е направен в тунела, съблекалнята. На терена не съм бил, не успях да го видя. Фитнесът, баните. Прекрасно е да си тук, трябва да изпиташ да играеш за Левски. Аз знам какво е.

"Контузията ми мина, здрав съм, добре съм. Имах травма миналия месец, на пети юни направих разтежение. Оправих се тренирах, добре съм сега. Не съм на нивото на останалите мои колеги, но ще видим къде ще продължи моята кариера. Снощи си дойдох в България, а засега няма интерес към мен. Аз имам едно желание, но няма да кажа какво е. ще го оставя за себе си. Мисля, че не Наско Сираков трябва да ми звънне, а аз на него. Ако искам отново да облека синята фланелка, ще трябва да му се обадя. Той е шефът, босът, така че да. Видях се със Славчев и Станислав Иванов. Поздравихме се, на Симеон му пожелах успех. Стаси говорихме предния ден и да се оправя по най-добрият начин. Това са важни неща за клуба и за отбора. Всички трябва да са добре и за първия мач да са на линия", сподели той.

129