Колебливият Арсенал ще довърши Фенербахче


.

Колебливият Арсенал ще довърши Фенербахче

Доста проблеми се събраха на Арсенал преди двубоя от 4-тия кръг на Шампионската лига срещу Фенербахче. Миналата среща бе странно лесно спечелена от момчетата на Венгер с 5:2 на негостоприемния “Шюкрю Сарачоолу”, което показва, че при турците нещата не са наред.

В последните 2 седмици във Висшата лига Арсенал взе само 4 точки в три мача, губейки при това от слабака Стоук. “Топчиите” напрвиха тежки грешки в борбата за титлата, а още не са играли с някой от претендентите. Това ще сатне в събота, когато им идва Манчестър Юнайтед.

Загубата на три точки срещу “грънчарите” обаче не бе най-страшното. По-лошото е, че тимът остана без нападатели – Уолкът и Адебайор се контузиха, а Ван Перси получи червен картон. Разбира са за Шампионската лига наказанието му от 3 мача не важи, така че той ще е основния коз на своите срещу “фенерите”. Отъстват още Ебуе и Галас, което изключително ограничава избора на Венгер.

След мача си с Арсенал Фенербахче записа победа и равен в Сюперлиг, като още е далеч от челото. Алекс получи лека контузия, която го поставя под въпрос за мача в Лондон. Добрата новина е завръщането на плеймейкъра Дейвид.

Колкото и да са проблемите на Арсенал тимът е доста по-силен от намиращия се в криза турски опонент. Победата в Истанбул бе доста изненадваща като се има предвид какви отбори загубиха там през миналия сезон. Домакините ще спечелят мача, за да си подпечатат първото място в групата и да влязат с увереност в мача срещу Ман Юнайтед.
 
Последни 5 мача:

Арсенал: ЗРППП

Фенербахче: РПЗПЗ

Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат – 4:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
28