Водеща фракция на Левски: Добрата новина е драстично редуцираният бюджет на клуба


FUTBOL-TV

Водеща фракция на Левски: Добрата новина е драстично редуцираният бюджет на клуба

Привържениците от фенската фракция "Ултрас Левски“ излязоха с официална позиция след срещата между представители на различни фенски организации и сдружения с ръководството на клуба. Феновете отправиха доста критики към шефовете на "сините".

Ето какво написаха от "Ултрас Левски" в официалната си Фейсбук страница:

На вчерашната среща между ръководството на ПФК Левски и представители на различни фенски организации и сдружения беше обяснено текущото състояние на клуба. Наи-обнадеждаващото нещо е, че от 01.08 влиза в сила драстично редуцираният бюджет на клуба и по този начин ще спре главоломното нарастване на нашите дългове въз основа на сериозните финанси, с които ПФК Левски разполагаше до януари тази година. Именно по този начин ролята на феновете ще стане още по-ключова, защото в процентно отношение сумата, която всички ние заедно генерираме в помощ на любимия си клуб, ще се покачи неимоверно.

Темата за генерален спонсор беше широко обсъдена и стана ясно едно нещо – към момента такъв няма, няма яснота дали скоро ще има и ще бъде пагубно за нас, ако продължаваме да чакаме. Точно затова отправихме критика към ръководството за "проспаните“ два месеца, защото на синята общност бе дадено едно привидно спокоиствие, че нещата са наред, а те всъщност не са. В този ред на мисли призовахме УС на ПФК Левски и всички присъстващи фенски представители да възобновим по наи-бързия начин кампаниите и в частност това, което от февруари насам стана патент на сините фенове – месечната вноска към НАП. 

Друга много важна текуща кампания е тази за абонаментните карти за сезон 2020/21. Ще си позволим да използваме някои цифри, за да оборим мненията, които витаят в пространството, че засега тя върви твърде слабо. До голяма степен тези твърдения са на базата на над 6500-те продадени за изминалия сезон, но нека не забравяме, че около 5500 от тях бяха за полусезон и съответно на половин цена. Реалността е, че на база сравнение в периода 01.07-31.07.2019 и 01.07-31.07.2020 увеличението е 50%, а именно от ~1000 на ~1500! Това е една отлична предпоставка за ударно стартиране на новата седмица, съвпадаща с новия месец, съответно получаване на заплати и една добра възможност феновете да си закупят абонаментна карта преди началото на сезона!

Също много радващо е, че програмата за членство към клуба е почти завършена. От споделеното стана ясно, че ще има различни категории, включващи карти на символична цена и такива с по-висока стоиност. С настъпването на 01.08 се отваря и трансферният прозорец в редица европеиски държави, което не е таина, че е едно от нещата, от които се очаква по-сериозен приток на свежи пари в клубната каса.

Като заключение ще обобщим нещата, с които можем да помогнем в настоящия момент:

НАП
Swift: IABGBGSF
Интернешънъл асет банк
ПФК ЛЕВСКИ АД лева: BG76IABG80981000669903
ПФК ЛЕВСКИ АД евро: BG15IABG80981400669901
Абонаментни карти
Готовност за участие в програмата за клубно членство

САМО ЛЕВСКИ !

  Сподели
129