Ботев Пловдив с класика срещу Етър в контрола


FUTBOL-TV

Ботев Пловдив с класика срещу Етър в контрола

Ботев Пловдив се наложи над Етър с 3:0 в последната контрола от подготовката на двата тима. Мачът се игра на стадион "Трейс Арена" в Стара Загора.

Още в 8-ата минута Антонио Вутов бе съборен в наказателното поле и реферът отсъди дузпа. От бялата точка Тодор Неделев стреля в обратния ъгъл на Христо Иванов за 1:0. В 14-ата минута Етър пропусна да изравни – бърза атака изведе Милчо Ангелов на добра позиция, той финтира Бандаловски и стреля от 20 метра, но топката мина на сантиметри покрай гредата.

"Канарчетата" също имаха възможност – в 22-ата минута атака с едно докосване завърши с извеждащо подаване на Атанас Илиев към Цикарски, който остана очи в очи с Христо Иванов, но стреля в тялото му.

В 65-ата минута Шоколаров изведе Кристиян Добрев, който шутира от 15 метра от движение, но вратарят на Етър спаси. Все пак в 78-ата минута Ботев стигна до втори гол, дело на Иван Василев, който след центриране на Шоколаров от фаул надскочи защитата и прати топката в мрежата. В 88-ата минута капитанът Лъчезар Балтанов с удар от 22 метра направи резултата класически.

  Сподели
266