От Сектор Г пожелаха медиен диспут с боса на ЦСКА 1948


FUTBOL-TV

От Сектор Г пожелаха медиен диспут с боса на ЦСКА 1948

От Трибуна Сектор Г отправиха покана към боса на новака в родния елит ЦСКА 1948 Цветомир Найденов за медиен диспут. Ето какво написаха феновете на ЦСКА, без редакторска намеса:

Днес прочетохме с интерес поредния изблик на гениалност от страна на Цветомир Найденов. Както се казва: "Крадецът вика - дръжте крадеца!". На всички ни е ясно, че в момента господин Доносник се страхува и от сянката си, въпреки че е грижовно пазен от своите покровители в стерилен и безопасен медиен аквариум. Засега.

В този ред на мисли ще направим нещо, което трябваше да задействаме доста отдавна на лично, но сме блокирани от безстрашния господин във всички социални мрежи и както разбирате, можем да използваме само тази страница като наша официална трибуна по въпроса. Затова, да караме по същество:

Организираните привърженици на ЦСКА отправяме официална покана към Цветомир Найденов и цялото ръководство на отборчето с чуждо име за медиен диспут. Въпреки че не се страхуват от нищо и никого, нека господинът и неговите подчинени изберат медията, времето и мястото на събитието. Нека си поговорим открито и пред цяла България за ЦСКА и да видим кой кой е. Какво ще кажеш, Цека, да запретваме анцузи и да действаме или ще продължаваш да пишеш в социалните мрежи?

Ще очакваме официален отговор до три календарни дни - предостатъчно време, ако въпросните господа имат топките и желанието нещо да се случи. Тик-так.

238