Феновете на ЦСКА: Клубът няма да подпише договор за ТВ правата


FUTBOL-TV

Феновете на ЦСКА: Клубът няма да подпише договор за ТВ правата

Феновете на ЦСКА са категорични, че няма да позволят клубът да подпише нов договор за ТВ права. Ето какво обявиха от Трибуна Сектор Г:

Вчера прочетохме с интерес изявлението на Емил Костадинов по повод договора за ТВ правата. Според него клубовете трябвало да се съобразят с него защото БФС имало правото да го продължи. Очевидно освен да си поспива до късно и да не върши абсолютно нищо, г-н Костадинов не ни е разбрал правилно.

Поради тази причина бихме искали да повторим за последно на ясен и разбираем за него език - ЦСКА няма да подпише договора за ТВ правата, а ти продължавай "да бадеш такав, какавто си". И "какавто" беше по времето на ТИТАН. Само недей да раздаваш ултиматуми, тъй като по скалата на релевантност от "Венци Стефанов до 0" си с отрицателен знак. Какъвто впрочем е и интересът към първенството ни без нас и отборчето от Подуене.

Крайно време е всички хрантутници и безполезни паразити в Бояна начело с господаря ви от Разград да разберете, че вашето управление доведе българския футбол до неизследвани досега в историята на футбола дъна. И сте последните, с които ще се съобразяваме оттук нататък. Готови сме на ефективни мерки докато не получим това, което ни се полага и бъдете сигурни, че не ще отстъпим и ще отстояваме своето както намерим за добре.''
 
Трибуна Сектор Г

  Сподели
228