Любо Пенев: Продадохме си капитана на Локо Пловдив, а Ната няма да ходи в Левски


FUTBOL-TV

Любо Пенев: Продадохме си капитана на Локо Пловдив, а Ната няма да ходи в Левски

"Целта е постигната. Тя бе поставена още от самото начало. Въпреки това - равностоен мач. Първото полувреме поведохме и това беше добре. Създадохме и още положения, но не успяхме да вкараме втори гол. Второто полувреме загубихме инициативата. Септември очаквано искаше да изравни. В края имахме още положения, но не вкарахме. Нормално. Ние сме си виновни. Ако бяхме играли така и в предните три мача - нямаше да се стигне до тук. Всеки мач е една битка. Това е всяка седмица, всеки мач трябва да има битка", заяви треньорът на Царско село Любослав Пенев след успеха в баража срещу Септември София. С успеха (1:0) "царете" остават в елита.

"Оставам в отбора. Повече не мога да кажа. Имам идеи, но не са за пред вас - медиите. Имаме малко време за подготовка. Както се случва във всички отбори - ще има промени. Едни си тръгват, други идват. Ще видите. Подробности ще има след време", добави Пенев.

"Уесли Ната в Левски? За първи път го чувам това. Да, Георги Минчев подписа с Локомотив Пловдив. Пожелавам му успех. Каквото трябва е направил за Царско село. Пожелавам му успех. Ние продължаваме напред, да се развиваме. Не мога да ви кажа кои играчи искаме. Това са клубни тайни. Има там един списък с играчи и на какви позиции са. Само това мога да ви кажа", добави Пенев.

  Сподели
127