Павел Колев: Левски е коректен платец


FUTBOL-TV

Павел Колев: Левски е коректен платец

Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев е на мнение, че "сините" са коректен платец към всички свои партньори. Големият проблем на вековниците обаче е, че те не могат да бъдат такива и към служителите на столичния гранд. Колев обяви и кога е възможно да бъде подадена молба за несъстоятелност на клуба. Припомняме, че "сините" имат задължения от над 30 млн. лева.

Ето какво каза той на днешната му съвместна пресконференция с Наско Сираков:

"Малко над 300 абонаментни карти са продадени. По около 100 на ден. Те се продават в онлайн магазина и може българите в чужбина също да си набавят. Обаждали са се българи от всички краища на света, за да предлагат помощта си за Левски. Ситуацията в Левски е такава, че разчитаме основно на това, което клубът може да предложи на привържениците си като продукт и съответно тяхното желание да помогнат.

Разтрогването на договора заради неплатено задължение не става автоматично. Клубът има срок да изплати задължението си. Има писмо, уведомление и след това тече срок. Никога не съм казвал, че само Извънредното положение спираше Левски към изпадането в несъстоятелност. Не е вярно, че Левски не е коректен към партньорите си. Ние сме коректен платец към всички наши партньори. Нещо, което назад в историята на клуба не е било. Нямаме обаче средства, за да сме коректни към служителите на клуба. Ако ситуацията в Левски не се промени, неизбежно ще бъде подаването на молба за несъстоятелност. Този момент не е далеч.

  Сподели
99