Тити Папазов: Левски няма да взима чужд лиценз


FUTBOL-TV

Тити Папазов: Левски няма да взима чужд лиценз

Един от собствениците на Левски Константин Папазов заяви, че не съществува възможност "сините" да вземат лиценза на друг отбор. Папазов допълни, че според него заплахата от фалит не е толкова голяма, колкото се пише по медиите.

"Чувствам се добре, даже отлично. Видяхте, че коронавирусът има и лоши страни. Сигурно е, че сегашните собственици, в мое лице и това на Наско Сираков, дават пълна информация за всичко. Смятам, че не е толкова огромна заплахата за фалит на Левски, както се пише по медиите. Страшно много хора се вълнуват от Левски. Наско Сираков и аз гарантираме, че не съществува опция да вземем лиценз на друг клуб. Левски е минал пред различни перипети в историята си. Най-лесният начин феновете да помогнат е, като купят абонаментни карти. Засега няма индикации да дойде човек с 5 милиона. Ще бъде много по-трудно, но ще е по-истинско. Сега има възможност Левски да бъде сам и автентичен - без да целуваме ръката на някого", каза Папазов пред Дарик.

"Левски трябва да преодолее трудностите и да успее. Всеки може да помогне с каквото може, без да ощетява децата си, родителите си. Хората имат възможност да направят това за Левски. Това е най-прекият път. Левски винаги се е старал да бяга от политиката. Сега имаме идеалната възможност сами да се справим. Левски не е София, а България. Имам претенции да знам как се управлява и как да водя разговори. Парите не определят качеството на играчите. Убеден съм, че на 90% ще се разберем с момчетата. Ще има таван на заплатите. Аз не мога да се моля и да прося, а някой да се подиграва с хората. Те са героите. 10 хиляди лева максимум е разумна сума за таван на заплатите", каза Папазов.

111