Време е Зенит да приземи БАТЕ


.

Време е Зенит да приземи БАТЕ

БАТЕ направи чудеса от храброст в Шампионската лига. От три мача белорусите имат 2 равни с Ювентус и със Зенит и загуба от Реал на “Бернабеу”. Прогнозата, че те ще се превърнат в брашнен чувал в група Н не се оправда. Тимът на Виктор Хончаренко дори има шанс да прескочи в следващата фаза. Естествено, за да сте нова са нужни още чудеса.

БАТЕ ще бъдат окрилени в мача със Зенит от добрата си игра на “Петровски” преди 2 седмици и от фактът, че в петък тимът стана шампион на Беларус след победа над Торпедо Жодино.

Няма да е лъжа, ако кажем, че очакванията към Зенит бяха далеч по-големи. Тимът взе Купата на УЕФА през пролетта, а през лятото удари Манчестър Юнайтед, за да прибере Суперкупата на Европа.

Вместо да пресече пътя на някой от Фаворитите Ювентус или Реал отборът на Адвокаат загуби тези две срещи, а после не успя да победи БАТЕ у дома. Явно руският шампион е уморен, заради фактът, че през лятото сезонът не приключва,а е в разгара си.  У дома Зенит е чак 5-ти, 3 кръга преди края и вероятно ще се добере само до турнира за Купата на УЕФА, освен разбира се, ако не спечели Шампионската лига.

БАТЕ няма да разчита на Александър Ермакович и Володко, които са контузени. Черната овца Максим Завнерчик още е в изгнание.
Никола Ломберт няма да играе за Зенит. Други проблеми за Дик Адвокаат няма.

Зенит е изправен до стената. Руснаците се нуждаят от победата и ще я вземат. Те са най-силни, когато са изправени до стената и го показаха в УЕФА миналия сезон. Чудовищният късмет на БАТЕ все някога трябва да свърши. Освен това тимът на Хончаренко е по-силен като гост, отколкото у дома, където не върви да играе с 10 в защита.

Вероятни състави:

БАТЕ: Веремко, хагуш, Ржевски, Сосновски, Юревич, Сиваков, Лихтарович, Кривец, Стасевич, Радзионов, Близнюк

Зенит: Малафеев, Анюков, Крижанак, Пуйгрейнер, Ширл, Тимощук, Денисов, Зирянов, Дани, Погребняк, Аршавин

Последни 5 мача:


БАТЕ: ППРРЗ
Зенит: ПРРРР

Прогноза на Futbol TV – 2
Точен резултат – 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
29