Феновете на ЦСКА: Ще стигнем до крайни мерки, ако няма промяна с ТВ правата!


FUTBOL-TV

Феновете на ЦСКА: Ще стигнем до крайни мерки, ако няма промяна с ТВ правата!

Феновете на ЦСКА публикуваха своето становище, относно проблема с ТВ правата у нас. Ето какво написаха от Трибуна Сектор Г:

Армейци,

Ето че и този сезон приключи и е време да погледнем към един наболял въпрос, касаещ потенциалния нов договор за ТВ правата.

Нека видим как изглеждат представените ни "най-добри" условия - лицето Кирил Домусчиев, в качеството си на член на Изпълкома, заедно с останалото за нас нелегитимно временно ръководство на БФС продават ТВ правата на "нова", които са собственост на познайте кого - Кирил Домусчиев. Като следствие от това, парите не се разпределят пропорционално и отборът от Разград, чийто собственик е отново гореспоменатият вече господин, получава незаслужения си дял, който категорично не отговаря на гледаемостта и интереса, акумулиран от него. Ако някога съществува учебник по конфликт на интереси, то този случай би бил поместен на първите страници.

Дори на малките деца е ясно кой генерира най-много публика и зрителски интерес в цялата страна и това със сигурност не е нито "Лудогорец", нито който и да е било друг измислен подизпълнител на зализания бизнесмен. ЦСКА е преди всичко социален феномен, който вълнува огромна маса от хора в България, които лягат и стават с червената идея. Като заключение от казаното приемаме настоящото предложение за ТВ правата за тотално неприемливо.

Обръщаме се към всички замесени в тази потенциална сделка от типа "гнила ябълка" - настояваме за спешно преразглеждане и преосмиляне на това поредно безумие. В случай, че не се вслушате в нашите думи, сме склонни да стигнем до крайни мерки в името на справедливостта.

137