Огромно признание за рожденика Димитър Пенев


FUTBOL-TV

Огромно признание за рожденика Димитър Пенев

Непосредствено преди началото на двубоя между ЦСКА и Берое двата отбора и всички присъстващи длъжностни лица на стадиона, включително представител на феновете (лидерът на Сектор "Г" - Иван Велчев - Кюстендилеца), БФС, Министерството на спорта и генерал-майор Явор Матеев - командир на съвместното командване на специалните операции, изразиха своето огромно уважение и признателност към легендата на ЦСКА и българския футбол Димитър Пенев, който днес празнува своя 75-ти рожден ден. 

Ръководството на клуба, в лицето на изпълнителния директор Пламен Марков връчи на легендарния футболист и треньор фланелка с номер 75, бронзова статуетка на богинята на победата, картина, цветя и книгата "70 години слава ЦСКА".

Всички други също поднесоха различни подаръци и поздравителни адреси на треньор номер 1 за ХХ век на България и изказаха сърдечни пожелания към него за здраве, късмет и дълголетие, като му благодариха за огромната радост, която ни е носил през годините.

Димитър Пенев бе трогнат от топлите приветствия и сподели, че най-големият му успех е факта, че успя да обедини цялата футболна общественост в страната след лудото американско лято през 1994-а година, както никога преди и досега.

Полузащитникът Рубен Пинто и крилото Едвин Джеси се разделят с клуба. Договорите им с ЦСКА изтекоха и те ще продължат кариерите си в други шампионати.

Преди срещата с Берое двамата бяха удостоени от ръководството с почетни плакети, изработени специално за тях и благодарности за професионализма, всеотдайността и себераздаването, които те демонстрираха по време на престоя си на Армията.

  Сподели
228