Пробвайте знак Х за ЦСКА - Берое


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за ЦСКА - Берое

ЦСКА - Берое
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 12.07.2020 г.
Час: 21:00 ч.
Съдия: Георги Давидов


ЦСКА приема Берое на своя стадион в последна среща за двата тима от този шампионат. "Армейците" ще искат поне точка, за да си гарантират 2-ра позиция и участие в Лига Европа. Точно такава е и прогнозата на FTV и Futbolbet - Х.

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев ще има на разположение почти всичките футболисти. Наказан е единствено Жеферсон, но дори да не беше - вероятно нямаше да попадне сред стартовите 11. Причината за това е завръщането в игра на Рубен Пинто, който ще заеме своята позиция в средата на терена. Своето наказание изтърпя и Иван Турицов, като и той също ще се завърне от първата минута и ще заеме своето място в защита, за сметка на Пламен Гълъбов. Последният отново ще седне на пейката. Други промени в тима не се очакват, като всички останали ще са играчите, които стартираха като титуляри при победата над Локо Пловдив.

Пред Димитър Димитров-Херо има малко проблеми преди мача. Мартин Камбуров изигра последния си мач за тима. Той е наказан и няма да е на разположение, а след двубоя на "Българска армия" изтича и неговия договор с тима от Стара Загора. Както е известно Камбуров ще подсили новака в родния елит - ЦСКА 1948.

Освен Камбуров - с наказание за натрупани картони е и Александър Цветков, който също е аут за срещата.

Вратарят Генадий Ганев вероятно отново ще е титуляр. Той дори ще остане в Берое и през следващия сезон. Считаше се, че украинецът с български паспорт ще се раздели със заралии, но в крайна сметка вече е парафирал нов договор с клуба. Оставането на Ганев е и заради проблемите на Перниш. Установено е, че те са в кръста, но точната контузия не се знае. Очаква се прегледите му да продължат. В последните два мача на Берое Генадий Ганев се отличи с няколко страхотни намеси и явно е убедил ръководството, че на него може да се разчита.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - БЕРОЕ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
229