Всичко или нищо за Фиорентина


.

Всичко или нищо за Фиорентина

Фиорентина посреща Байерн Мюнхен в 4-тия кръг от груповата фаза на Шампионската лига. В сблъсъка между двата тима преди две седмици на “Алианц Арена” “Виолетовите” създадоха много положения, но загубиха с 3:0. Заради това сега те са само с 2 точки и шансовете им да продължат напред са минимални.

Само победа устройва възпитаниците на Чезаре Прандели, особено като се има предвид, че Лион в това време играе със Стяуа и вероятно ще вземе нужните три точки.

Като изключим изненадващата загуба от Сиена в неделя, формата на Фиорентина в Италия е добра. Преди това тимът записа няколко победи и равен с шампиона Интер. Вероятно поражението в Тосканското дебри е причинено от факта, че футболистите са мислили за мача с Байерн.

Кризата в немския колос изглежда премина. След успеха над Фиорентина Рибери и компания записаха три победи в Бундеслигата и постепенно се катерят нагоре в класирането. Напрежението върху треньора Клинсман намаля и сега вече той спокойно може да разкрие качествата си.

В последният си мач срещу Арминия Байерн спечели без много да се напряга. С Айнтрахт бе по-сложно, но пък в такива мачове се кали отбора.

Въпреки че се говореше, че Муту е контузен той игра със Сиена. След 66 минути румънецът бе сменен. Кузманович бе използван само 15 минути, а на Монтоливо бе дадена почивка. В 15-ата минута обаче се контузи Комото, който бе заменен. Варгас остава под въпрос. Джилардино се завръща в игра (в Италия той е наказан). Това означава, че Пацини сяда на пейката.


Големият отсъстващ за Байерн е Лука Тони. Така тифозите на бившия му клуб няма да го видят. От доста време аут са Филип Лам. Вили Саньол и Хамит Алтънтоп. Останалите са на линия.

Мачът е доста тежък за прогнозиране. Фиорентина знае, че на всяка цена трябва да спечели. Пред своите тифози тимът е способен на чудеса. Байерн обаче ще внимава много. Равенството праща баварците с единия крак в следващата фаза. Ако Муту и Джила се разиграят немците могат да пострадат. По-вероятно е обаче те да измъкнат това, за което са дошли.

Вероятни състави:

Фиорентина: Фрей, Дзаури, Гамберини, Дайнели, Паскуал, Кузманович, Фелипе, Мело, Монтоливо, Сантана, Муту, Джилардино

Байерн М: Рензинг, Одо, Лусио, Демикелис, Зе Роберто, Ван Бомел, Отъл, Швайнщайгер, Боровски, Рибери, Клозе

Последни 6 мача:

Фиорентина: ЗРПЗПП

Байерн: ПППППР

Прогноза на Futbol TV – X
Точен резултат – 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
67