Върба: Работата ни не свършва с двубоя срещу Левски


FUTBOL-TV

Върба: Работата ни не свършва с двубоя срещу Левски

"Срещу Левски ще играем за феновете, които ще дойдат на стадиона да ни подкрепят и да празнуват с нас деветата титла", сподели треньорът на Лудогорец Павел Върба в навечерието на двубоя със "сините". След него играчи, треньори и ръководители ще получат златните медали и шампионската купа. "Искаме в последния ни мач в Разград от настоящия сезон да покажем добра игра и да зарадваме феновете. Но все пак първенството не свършва с двубоя срещу Левски. Имаме гостуване и на Славия", допълни чешкият специалист.

Върба призна, че в нито един момент не е имал съмнения, че Лудогорец ще стане шампион. 
"Вярвах, че ще спечелим титлата от първия ден. Винаги съм казвал, че клубът е на изключително високо ниво във всяко отношение. Усетих го още на първата среща. Дойдох в Разград, за да стана шампион и да играем с Лудогорец в Шампионската лига", категоричен е Павел Върба.

Чешкият треньор вярва, че Лудогорец може да завърши първенството без загуба и да подобри рекорда на ЦСКА от 36 срещи без поражение. "Както в мачовете досега, така и в оставащите срещи с Левски и Славия ще играем много сериозно и ще преследваме нашите цели. Първенството свършва в неделя, но новото започва скоро и трябва да бъдем подготвени максимално добре. Предстоят ни сериозни мачове и в Европа", заяви още Павел Върба. 

  Сподели
198