Робърта: Вярвам, че всичко в Левски ще се оправи до няколко седмици (видео)


FUTBOL-TV

Робърта: Вярвам, че всичко в Левски ще се оправи до няколко седмици (видео)

Нападателят на Левски Найджъл Робърта разкри, че не знае за оферта от Галатасарай или друг чуждестранен клуб, както твърдят някои медии. "Концентриран съм върху играта на терена“, заяви днес нидерландецът в Пресклуб "България“, след като му бе връчена статуетката за Играч №1 на 28-и кръг в анкетата сред футболните треньори и специалисти. Извън терена футболистът е оставил всичко в ръцете на своя мениджър "Докато няма нищо конкретно, аз давам максимума за Левски“, каза Найджъл Робърта. Така всеотдаен докрай ще бъде и в предстоящия мач срещу Лудогорец, стана ясно от думите на нападателя.

Робърта призна, че е щастлив в Левски и в България би продължил кариерата си само в синия тим. Договорът му изтича след 2 години, но все пак ако получи оферта от по-голям клуб в чужбина, това е добре и за самия него и за сегашния му отбор.

Футболистът показа толерантност и към бившия треньор Петър Хубчев, за когото може да каже добри думи. Разликата сега при Георги Тодоров е, че отборът играе повече офанзивно.  Нидерландецът е оптимист за бъдещето на Левски, въпреки че ситуацията е трудна. "Аз вярвам, че всичко ще се оправи до няколко седмици“, заяви авторът на 2-та гола за победата на Левски срещу Берое в 28-и кръг вefbet лигата.

  Сподели
103