Пробвайте знак Х за ЦСКА - Лудогорец


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за ЦСКА - Лудогорец

ЦСКА - Лудогорец
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 05.07.2020 г.
Час: 21:00 ч.
Съдия: Никола Попов


ЦСКА приема Лудогорец на стадион "Българска армия" в среща от плейофната фаза на родния шампионат. Разградчани вече и на теория са шампиони и за тях този мач е протоколен. ЦСКА от своя страна ще се бори поне за 2-ра позиция, даваща директно право на участие в Лига Европа. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

ЦСКА е с нов треньор. След поражението във финала за Купата - Милош Крушчич подаде оставка и на поста се завърна Стамен Белчев. Новият наставник обаче има доста проблеми преди повторния си дебют на "Армията".

Наказани са Вальо Антов, Рубен Пинто и Кристиян Малинов. Рафаел Енрике пък е под въпрос за мача. Последният се появи като резерва в мача с Локомотив Пловдив, но малко по-късно получи контузия и бе заменен принудително. Евандро също е контузен и е под въпрос.

Най-големият проблем ще бъде халфовата линия. Рубен Пинто и Кристиян Малинов са титулярната двойка опорни халфове, а когато някой от тях е извън сметките се преквалифицира Валентин Антов. Сега обаче и тримата са аут за мача и ще е много любопитно на кои играчи ще разчита Белчев. В защита пък ще се завърне резервата този сезон - Пламен Гълъбов, който се появява само при необходимост.

Другата въпросителна е дали Белчев ще заложи на Али Соу на върха на атаката. Последният е недолюбван от феновете си, заради слабото си представяне и най-вече заради пропуснатата решаваща дузпа във финала за Купата. Все пак шансовете на Соу не са никак малки и почти сигурно отново той ще води атаката.

"Имам добро наследство. Футболистите са добри. Искам те да се уверени на терена. Дали съм следял ЦСКА - гледал съм мачовете, нищо повече. До вчера нямах допир до кухнята на отбора. Ще направя всичко възможно, за да бием Лудогорец. Трябва да сте сигурни. Дано и футболистите да възприемат идеите ми за водене на игра, за начин на игра", заяви Стамен Белчев.

В лагера на Лудогорец настроението е приповдигнато. Отборът разби Локо Пловдив само преди седмица, а всички футболисти тренират с усмивка. Треньорът на Лудогорец Павел Върба няма много проблеми преди мача, като единствено се колебае на кои играчи да даде шанс, тъй като има доста дълга резервна скамейка.

"Знаем силата на ЦСКА, добър отбор с добри изпълнители, следваме си нашите цели, ще искаме да спечелим, и двата тима ще искат победата. Ще стане интересен мач и се надявам да победим ние".

"Имаме широк и качествен кадър от футболисти, с които разполагаме, ще използваме мачовете за да играем в различни варианти, които да използваме и за следващия сезон. Почти няма време за подготовка между края на този и следващия сезон. Няма да играем с едни и същи футболисти, ще използваме максимално повече футболисти в тези два мача", заяви Върба.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЛУДОГОРЕЦ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
442