Акрапович: Играхме преди няколко дни с ЦСКА, знаем техните качества


FUTBOL-TV

Акрапович: Играхме преди няколко дни с ЦСКА, знаем техните качества

Наставникът на Локомотив Пловдив - Бруно Акрапович даде пресконференция преди втория пореден финал на “черно-белите" в турнира за Купата на България. Ето какво каза треньорът на Локо преди важния мач срещу ЦСКА:

"Очакванията са големи! Отиваме да спечелим трофея. Шансовете са 50 на 50", сподели Акрапович.

"След последния мач се чувстваме добре. Запазихме и дадохме почивка на основни футболисти. Тренираме много добре и се надявам, че ще покажем силна игра и във финала", добави той.

"Играхме преди няколко дни с ЦСКА, знаем техните качества. Много тактика тук не помага. Трябва да дадем всичко от себе си, да играем хубав футбол, да създадем шансове и да вкараме гол", продължи наставникът на Локомотив.

"Всички са здрави, всички са ок. Дейвид Малембана ще се върне скоро, но няма да играе във финала за Купата на България. Той не се възстанови така бързо, както искахме. Мисля, че до 3-4 дни ще бъде готов да се завърне."

"Двата отбора заслужат да са на финал. За нас е специално чувство, защото се класирахме за втори пореден финал. Искаме отново да спечелим финала и да зарадваме нашите фенове. Длъжни сме да дадем всичко за себе си."

"Ние сме професионален отбор и дълго време се занимаваме за следващия сезон, но сега ни интересува какво ще стане на финала."

"Миналият сезон не играхме толкова силно, както през тази година. Миналата година всичко зависеше от финала за Купата на България. Сега играхме цял сезон добре, имаме качество, имаме резултати, което ни дава самочувствие. Надявам се качеството, което показахме през целия сезон да го покажем и утре във финала", каза още Акрапович.

  Сподели
309