Рабех и Тиберканин се бият с таксиджии до НДК


А. Франгов

Рабех и Тиберканин се бият с таксиджии до НДК

Мароканските футболисти на Левски Рашид Тиберканин и Юсеф Рабех станаха част от екшън разиграл се късно снощи в центъра на София. Двамата претърпяха леко ПТП на кръстовището на бул. Витоша и бул. Пенчо Славейков в столицата, точно до НДК. Опелът на футболистите се ударил леко в таксиметрова кола, и веднага след инцидента Тиберканин и шофьора на таксито излезнали от колите си за саморазправа. Има две версии за случката. Според таксиметровият шофьор двамата мароканци са го нападнали, което е разпространено и по радио-канала на фирмата. Другата версия е на двамата футболисти. Според тях, "бакшишът" е блъснал Тиберканин. Минути след случката на мястото на произшествието дошли още 20 жълти коли и се стигнало до сериозен скандал. Все пак двамата футболисти се измъкнали невредими и веднага изчезнали от района още преди да дойде полицията.

Спред очевидци двете страни са си разменили по един шамар, но до нищо по-сериозно не се е стигнало. Единият таксиметров шофьор е постъпил в „Пирогов", но според лекарите в института не е имало нищо тревожно.

Ръководството на Левски заяви, че ще има наказания и глоби за двамата побойници. Старши-треньорът на „сините" ще реши днес дали да пусне мароканците в игра срещу Черноморец утре вечер.

АСПАРУХ ФРАНГОВ

 

  Сподели
225