Левски ще си тръгне с трите точки от Стара Загора


FUTBOL-TV

Левски ще си тръгне с трите точки от Стара Загора

Берое - Левски
Стадион: "Берое", Стара Загора
Дата: 28.06.2020 г.
Час: 21:00 ч.
Съдия: Валентин Железов


Берое приема Левски на своя стадион в Стара Загора в среща от плейофната фаза на родния шампионат. Интрига за първото място отново няма, тъй като Лудогорец стана за пореден път шампион на страната, но челните места в класирането все още не са никак ясни. Берое обаче няма много шансове за тях, тъй като разликата им с втория - ЦСКА е доста сериозна ("зелените" са с 43 точки, докато "армейците" имат 51 - преди изиграването на този кръг). "Сините" имат повече нужда от победата и прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 2.

Доста проблеми застигнаха Левски преди гостуването на Берое. Старши треньорът на "сините" Георги Тодоров сподели, че има на разположение само 19 играчи, с които да запълни групата за мача в Стара Загора. В лагера на Левски имат нови трима контузени, а Каргас е наказан.

"Имам точно 19 човека. Днес имаме трима контузени. Проблемът е голям. 19 човека точно с юношите. Симеон Славчев, Мохамед Насиру, Дени Алар вчера също е получил травма на тренировката. Каргас е наказан. Мартин Райнов ще го замени. Ако Холмар получи картон, вече става още по-тежко", призна специалистът.

Георги Тодоров също каза, че нападателят Станислав Костов също ще попадне в групата, въпреки скандала между двамата в последните дни. Той допълни, че футболистът се е извинил лично пред него, както и пред отбора.

"Искрено благодаря на Тиам и Миятович, че бяха коректни и двамата. Особено на Хали, който игра с проблеми. Първите кръгове, които минаха – отборът, който играеше най-добре бе Берое. Направиха и селекция, но селекция – хора, които влизат и играят. Няма да ни бъде лесно“, каза още наставникът на "сините“.

Наставникът на Берое Димитър Димитров коментира думите на наставника на Левски Георги Тодоров, който обвини "зелените" и ЦСКА, че не са спазвали препоръките и са тренирали по време на карантината.

"Думите на треньора на Левски са нагла лъжа! Бях си в Бургас през цялото време, това са нелепости. Не искам дори да коментирам такива неща. Това са глупости", заяви Херо. Ето какво добави той за самия мач:

"Настроението в тима е добро, готвим се за сериозен мач. Нямам проблеми с контузени и наказани играчи, а Мартин Камбуров ще започне като титуляр в този мач. Със сигурност мотивацията е на ниво, тъй като отборите на Лудогорец, Левски и ЦСКА София са достатъчно добри дразнители. Срещу Лудогорец не ни достигна малко късмет и опит, за да не загубим този мач.

Липсваше ни концентрация в отделни мигове, а футболистите на Лудогорец със своя опит и самочувствие наказват всяка една грешка. Правим селекция в движение, но ще искам Берое да продължава да играе атрактивен, резултатен футбол. При всички положения ще атакуваме евротурнирите от новия сезон", каза Херо пред БНР.

 

ПРОГНОЗА: БЕРОЕ - ЛЕВСКИ 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
522