Георги Тодоров: Да остана треньор на Левски? Не искам да си го причиня на тези години


FUTBOL-TV

Георги Тодоров: Да остана треньор на Левски? Не искам да си го причиня на тези години

Временният треньор на Левски Георги Тодоров говори пред медиите преди гостуването на "Берое“ в неделя от 21.00 часа. Тодоров сподели, че няма голям избор относно групата на "сините“ за двубоя, а със Станислав Костов няма проблеми и нападателят няма да напуска отбора.

"Аз нямам много избор. Имам точно 19 футболисти с юношите. Симеон Славчев е контузен, Насиру Мохамед и Дени Алар също. Янис Каргас е наказан заради картони. Ще бъде заместен от Мартин Райнов", коментира временният наставник на "сините“.

"Искрено благодаря на Тиам и Миятович, че бяха коректни и двамата. Особено на Хали, който игра с проблеми. Първите кръгове, които минаха – отборът, който играеше най-добре бе Берое. Направиха и селекция, но селекция – хора, които влизат и играят. Няма да ни бъде лесно“, каза още наставникът на "сините“ и коментира евентуално негово оставане начело на клуба:

"Не е водено разговори за по-нататък. Ако има нужда Наско, винаги съм готов да помогна, защото на ръководството сега е най-тежко. Нито са водени разговори, нито аз искам да си го причиня на тези години".

  Сподели
350