Пробвайте знак - Х за Славия и ЦСКА


FUTBOL-TV

Пробвайте знак - Х за Славия и ЦСКА

Славия - ЦСКА
Стадион: "Славия", София
Дата: 27.06.2020 г.
Час: 18:45 ч.
Съдия: Ивайло Стоянов


ЦСКА гостува на Славия на стадиона в квартал "Овча Купел" в среща от плейофната фаза на Първа лига. Настроенито в лагера на "армейците" е приповдигнато, след като преди броени дни отборът се класира на финал в турнира за Купата на страната, където ще премери сили с Локомотив Пловдив. Първенството обаче е решено, що се касае до това кой ще е шампионат. Двата отбора обаче имат амбиции за челните места. Прогнозата на FTV и на Futbolbet за предстоящия мач е за знак - Х.

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич може и да направи няколко промени за мача. Най-малкото - треньорът няма да може да разчита на Кристиян Малинов, който е наказан за един двубой. Почти сигурно Валентин Антов ще бъде преквалифициран в халфовата линия и ще заеме мястото до Рубен Пинто. В защита пък ще видим Пламен Гълъбов, който не впечатлява особено с изявите си и е ползван предимно като резерва или при контузии или наказани футболисти.

Не е изключено Крушчич да даде почивка Греъм Кери. Последният имаше желанието да си изкара жълт картон в предишния мач, но не успя да го стори. Така той може да бъде застрашен да изпусне важния мач срещу Локо Пловдив за Купата. Вероятно Кери ще остане извън групата, а на негово място ще се появи Енрике Рафаел.

"Най-доброто, с което разполагаме, ще излезе срещу Славия. Ще забравим думата "финал", защото имаме мач със Славия. После ще мислим за 1 юли и битката с Локо Пловдив за Купата на България“, заяви на пресконференция треньорът на ЦСКА Милош Крушчич.

На Али Соу му се поскарах, че ходи на морето без мен. В свободния си ден може да ходи, където си иска. На другия ден обаче дойде за тренировката навреме. Нека не се прави интрига, където я няма. Нарочно се вкарва напрежение“, каза още той.

Славия нямат контузени или наказани футболисти и така последната дума за стартовия състав ще има Златомир Загорчич.

"Отборът на ЦСКА София е фаворит, но ние няма да се предадем без бой. Имам проблеми с двама наказани състезатели, но вярвам, че всички останали ще дадат максимума от себе си. При всички положения ще се опитаме да спечелим точки от този мач. Отборът на Славия се представя по-добре като гост, отколкото като домакин на собствения си стадион. Имаме с какво да се противопоставим на противника и вярвам, че можем да го направим. В Славия има само български футболисти, което е добре за развитието на българския футбол. Ще продължим да следваме тази политика с налагането на млади наши кадри. ЦСКА изигра мач през седмицата и се класира за финал за Купата на България, но не вярвам да бъдат много изморени срещу нас, защото те са в подем", каза Златомир Загорчич пред националното радио.

 

ПРОГНОЗА: СЛАВИЯ - ЦСКА 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
459