Али Соу: Оставам в ЦСКА! На следващото парти ще поканя и Крушчич


FUTBOL-TV

Али Соу: Оставам в ЦСКА! На следващото парти ще поканя и Крушчич

Нападателят Али Соу беше избран за играч №1 на XXVII кръг на Първа лига в традиционната анкета на пресклуб "България". За него са гласували 9 от общо 18 треньори, които са дали своя вот. Соу заслужи приза, след като отбеляза две попадения във вечното дерби срещу Левски, завършило наравно 3:3. Това е пета награда за футболист на ЦСКА от анкетите на пресклуб "България" до момента през сезона. Преди това в III кръг бе отличен Евандро, а Греъм Кери е с два приза, съответно за VIII и XXIV кръг. Това е второ такова отличие и за Али Соу през настоящата кампания, след като през есента бе избран за играч на деветия кръг от надпреварата.

"Да, аз ще остана в ЦСКА и през следващия сезон. Имам договор с клуба до лятото на 2022 година. Концентриран съм върху представянето ми на терена. Тренирам и играя само за ЦСКА. Аз съм фокусиран върху мачовете, които ни предстоят. 

Много добре се чувствам след гола, който вкарах срещу Левски. Знам каква е атмосферата в това дерби. Бях много развълнуван след гола, който отбелязах.

Съгласен съм с Милош Крушчич. Не трябва да мислим за финала. Трябва да се подготвим първо за предстоящия мач срещу Славия, който е много важен за нас. Едва след това ще трябва да се концентрираме върху финала за Купата на България.

За всеки един нападател головете са нещо важно. Беше ми трудно, но се радвам, че отново започнах да вкарвам. Мисля, че започнах да вкарвам в много важни мачове за отбора и това е много хубаво. Радвам се, че вкарвам решителни голове във важните мачове на отбора.

Не говорим за финала за Купата на България. Чувствам се уверен преди утрешния мач срещу Славия. Сега мисля за утре, след това ще говорим за финала.

На следващото парти ще поканя и Милош Крушчич", заяви Али Соу по повод купона, който организира в Слънчев бряг.

  Сподели
92