Фенове на Левски към ръководството: Не посягайте на Станислав Костов!


FUTBOL-TV

Фенове на Левски към ръководството: Не посягайте на Станислав Костов!

Привържениците на Левски застанаха твърдо зад Станислав Костов, който е напът да бъде освободен. Феновете са крайно недоволни от новината и изразиха своите мнения на Фейсбук страницата на нападателя.

"Един достоен левскар ще напусне Левски! Той не получаваше много, взимаше толкова, колкото Мазурек и Насиру прибираха за няколко дни. Играеше с тежка контузия няколко месеца, защото постави името на Апостола пред здравето си. Оставяше сърцето и душата си за отбора, и въпреки тежката контузия, той не се предаде, а се бори с чест! Слави, Слави... Благодарим ти!".

"Няма значение какво ще се изпише и какво ще стане, ние знаем цялата истина! Няма как да се скрие и покрие това, което постигна в Левски! Ти си доказал и показал на всички, че остави сърцето си за Левски! Най-добрият нападател, който Левски е имал от години! И това ще мине, а ние пак ще сме с теб - до края!".

"Не посягайте на Станислав Костов! Навсякъде по сайтовете излизат информации, че ще бъде освободен от клуба! Време е Левски да излезе с официална позиция по темата! Време е да се каже истината по този въпрос! Станислав не заслужава такова отношение! Той може и трябва да играе още в Левски! Качествата, дух и раздаване от него за отбора! Той е въплъщение на истинския левскар!".

  Сподели
142