Крушчич: Забравяме за финала, мислим само за следващия мач


FUTBOL-TV

Крушчич: Забравяме за финала, мислим само за следващия мач

Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич направи пресконференция преди срещата от XXVIII кръг на Първа лига срещу отбора на Славия. Двубоят е утре (27 юни) от 18:45 часа и ще се играе на стадион "Славия".

"Най-доброто, с което разполагаме, ще излезе срещу Славия. Ще забравим думата "финал", защото имаме мач със Славия. После ще мислим за 1 юли и битката с Локомотив Пловдив за Купата на България“, заяви на пресконференция треньорът на ЦСКА Милош Крушчич. 

"Славия има добър треньор, добри млади футболисти, могат да играят спокойно във всеки мач, независимо от съперника. Трябва да сме максимално внимателни. Този съперник заслужава респект.

На Али Соу му се поскарах, че ходи на морето без мен. В свободния си ден може да ходи, където си иска. На другия ден обаче дойде за тренировката навреме. Нека не се прави интрига, където я няма. Нарочно се вкарва напрежение“, каза още сърбинът.

"Футболът е за феновете, трябва да се намери най-доброто решение относно бройката на билетите за финала. Но все пак трябва да се спазват и мерките. Надявам се на финала да има повече наши фенове", добави  Крушчич.

  Сподели
241