Феновете на ЦСКА с любопитно изявление към Цветомир Найденов


FUTBOL-TV

Феновете на ЦСКА с любопитно изявление към Цветомир Найденов

Феновете на ЦСКА от "Трибуна Сектор Г" публикуваха съобщение до основния спонсор в новака в Първа лига - ЦСКА 1948 Цветомир Найденов. Последният всеки ден публикува постове в социалните мрежи за феновете на "армейците" и непрекъснато гостува в медиите на боса на Лудогорец - Кирил Домусчиев. Ето какво мислят по този въпрос привържениците на "червените": 

Народът е казал: "Убий глупака с мълчание". В случая всички ние гледахме и слушахме достатъчно и дори дипломацията не помогна.

За кого говорим? За циркаджията, който ни занимава ежедневно с мозъчните си напъни и "оригинални" смешки, а казионните медии си имат ежедневни рубрики с негови участия. Поради тази причина, за да не сме извън тренда, решихме да стартираме и нашата рубрика, която всеки ден в точно определен час ще отговаря на съотвената мисловна диария на доскорошния партньор на имащия 18 обвинения бивш хазартен бос Васил Божков с наши въпроси.

Като за начало преди да пръска афоризми от торбата с тежкия хумор, Цветомир Найденов може да отговори дали освен многобройните служители във фирменото му отборче, които имат снимки със сини шалове и тениски, от новия сезон ще се приемат и такива със зелени? Не искаме "големият брат" да е сърдит, нали?

Понеже собственикът на разследваната в пет държави за пране на пари хазартна фирма говори за червена общност и фенове искаме да го питаме каква цифра наброява според него тази общност и може ли да предостави в някоя от публикациите си официална статистика колко билета е продавал той най-много за някоя среща досега?

Финално за днес бихме желали да разберем дали любимецът на прокуратурата би предоставил на широката общественост някакъв финансов отчет за четирите години съществуване на отборчето му, по възможност официален? Все пак от 2016 г. слушаме за "най-прозрачния" клуб, в който всеки фен е собственик, надали би било проблем и простосмъртните да научим тънкостите на успешния бизнес модел?

  Сподели
125