Митко Илиев: По-удобен съперник ще е Ботев


FUTBOL-TV

Митко Илиев: По-удобен съперник ще е Ботев

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев коментира класирането на тима на финал в турнира за Купата на България след 0:0 в София срещу Левски.

"Пожелавам успех на Живко Миланов, той показа, че е джентълмен и че е голяв футболист, капитан. Нивото на футлбола затова е на този хал в последните години, трябва да се работи, има млади момчета, които идват отдолу, но трябва да се развиват"

"В първия мач ги надиграхме, днес Луков направи фантастични спасявания, контролихме нещата в по-голяма част от  мача, можеше да решим нещата по-рано, но като цяло продължаваме на финал без да сме допуснали гол, което е добре", добави той.

"Нямам абсолютно никакви претенции към съдията, беше перфектен. Клубът се развива отлично, оптимист съм, но с усилието на всички в клуба, с правилната работа и амбициите на играчите се развиваме добре, оптимист съм за бъдещето на клуба. По-удобен съперник ще е отбора на Ботев, финалът ще е в София, ЦСКА е по-добър отбор, след една седмица е финалът, ще се раздадем, феновете ще са доволни ако дадем всичко от себе си и оставим душата на терена", добави той.

  Сподели
278