Пробвайте знак 1 за Левски - Локо Пловдив


FUTBOL-TV

Пробвайте знак 1 за Левски - Локо Пловдив

Левски - Локомотив Пловдив
Стадион: "Виваком арена - Георги Аспарухов", София
Дата: 23.06.2020 г.
Час: 20:30 ч.
Съдия: Никола Попов


Левски приема Локо Пловдив на своя стадион в среща-реванш от полуфиналите в турнира за Купата на страната. Първият мач между двата тима завърши при победата с 2:0 за пловдивчани, които направиха важна крачка към следващата фаза на надпреварата. Въпреки това "сините" не са се предали и ще направят всичко по силите си да се класират на финал. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 1.

Халфът на Левски - Хали Тиам, виси за реванша от полуфиналите за Купата на България срещу Локомотив Пловдив. Сенегалецът завърши дербито с ЦСКА с разбита глава и не е ясно дали ще вземе участие в мачът реванш срещу "смърфовете". От лекарския щаб на "сините" вярват, че Тиам ще бъде на разположение на Георги Тодоров за утрешния сблъсък.

Гръцкият защитник Йоанис Каргас е с разтежение и стана ясно, че е играл на инжекции срещу ЦСКА. Очаква се обаче да стисне зъби и да бъде на линия срещу "смърфовете".

Георги Тодоров смята да пусне Симеон Славчев като титуляр. Халфът обърна изхода на дербито в събота с появата си на терена и е много вероятно във вторник националът ще започне от първата минута

Феновете на Локомотив Пловдив са ядосани на нападателя Анте Аралица заради фрапантните пропуски, които направи при домакинската загуба със Славия. Това отприщи вълна от гневни емоции на привържениците към него, а скандиранията започнаха още на стадиона, след което се прехвърлиха в социалните мрежи и форумите.

През настоящата кампания Аралица има 5 гола в 24 мача. За сравнение, защитниците Диниш Алмейда и Йосип Томашевич общо имат попадения колкото него.

През миналия сезон в 22 срещи хърватинът вкара 4 пъти, като в повечето случаи се появяваше от пейката, за да замени Ален Ожболт. След продажбата на словенеца в Слован Братислава от Аралица се очаква много повече.

Почти сигурно това оставя Анте на пейката за реванша с Левски за Купата на България. Добрата новина за треньора на "смърфовете" е, че за двубоя се завръща Милош Петрович, който изтърпя наказанието си.

 

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
260